Až -60 % na prémiové značky | Ušetřete ještě dnes →
Jaro doma i venku | Inspirujte se →
100 Kč pro vásRegistracePřihlášeníKošíkMenu
Uložit
HSM collection

Nástěnný věšák z neopracovaného teakového dřeva HSM collection Oldie, délka 90 cm

3 379 Kč
Garance nejlepší ceny
Viděli jste lepší cenu? Dejte nám vědět
Sledovat
Vyprodáno
Klikněte na Sledovat a my vás upozorníme, až bude produkt znovu ke koupi.
Doprava zdarma od 3 000 Kč
365 dní na vrácení
7000+ výdejních míst
Máte dotaz?

Jsme tu pro vás.

Chat
ID produktu: 929834

Popis produktu

Chcete se i v městském bytě cítit harmonicky a uvolněně? Vsaďte na jednoduchý přírodní styl. Střídmé linie a přírodní materiály vnesou do vašeho domova vzdušnost a skandinávský rustikální styl.

Teak neboli teka je obrovský tropický strom rostoucí na plantážích napříč Afrikou, Asii a latinskou Amerikou. Dorůstá do výšky 40 m a průměr jeho kmene dosahuje až 1,5 m. Jde o tvrdé dřevo nesoucí se v odstínech zlaté a hnědé, které s přibývajícími léty tmavne. Přirozený povrch dřeva je drsný a nerovný, což mu dodává na přírodním a exotickém vzhledu. Dřevo je odolné vůči rozkladu a kazům a ubrání se i termitům.

Kvůli použití přírodního materiálu se dřevěné produkty z HSM colection i po průmyslovém zpracování stále mění a takzvaně „pracují“ v závislosti na vlhkosti a teplotě vzduchu. Důsledkem přirozeného pnutí dřeva může proto docházet k tvoření prasklin nebo mírnému křivení, které ovšem není na závadu, nýbrž dělá z vašeho kousku jedinečný originál.

Poznámka: Z důvodu použití přírodního materiálu se barva a struktura dřeva u jednotlivých kusů může lišit od fotografie. Zároveň uvedené rozměry jsou orientační vzhledem k tzv. živým hranám tohoto kusu nábytku.

Rozměry a specifikace

Šířka

22 cm

Výška

3 cm

Váha

5.5 kg

Materiál a péče

Materiál

Dřevo masiv

Ostatní parametry

Číslo produktu

929834

Značka HSM collection

Značka HSM collection pochází z Nizozemí a potěší především ty, kdo hledají „trochu něco jiného. Je nejen výrobcem převážně industriálního nábytku, ale především lifestylovou značkou, která inspiruje.

Hodnocení produktu

4.8Počet hodnocení (6)
55
41
30
20
10
Jak fungují recenze?